Solita

Solita on teknologia-, data- ja designyritys

Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Vuonna 1996 perustettu Solita työllistää yli 1200 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalvelujen ja integraation erikoisosaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Belgiassa ja Saksassa.

Arvomme ja kulttuurimme

Uskomme mataliin hierarkioihin, jotta kaikilla on tilaa omistaa oma osaamisensa. Kaikkea, mitä teemme Solitalla, ohjaavat perusarvomme. Välittäminen, rentous, rohkeus ja intohimo kuvaavat hyvin sitä, mitä tarkoittaa olla osa Solitaa.

Asiakkaamme arvostavat sitä, että haastamme heitä varmistaaksemme lopputuloksen laadun. Solita on arvoihin perustuva yritys, joka haluaa luoda kestäviä vaikutuksia asiakkaillemme ja yhteiskunnalle.

Solita opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Ovemme ovat aina avoinna opiskelijoille ja vastavalmistuneille, jotka etsivät oppimismahdollisuuksia ja haluavat työskennellä ystävällisessä yhteisössä. 

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua erilaisiin tutkimusprojekteihin tai tehdä lopputyösi meidän asiakkaillemme.

Lue lisää täältä.

Solita Akatemia

Solita Akatemiassa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä sinua kiinnostavalla tavalla. Akatemia toimii alkusysäyksenä urallesi ja perehdytyksenä Solitan kulttuuriin ja työtapoihin.

Sekä Dev- että Data-Akatemia järjestetään yleensä kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. 

Avoimiin työpaikkoihimme voit tutustua osoitteessa www.solita.fi/avoimet-tyopaikat/

Paikka TA1

Paina kuvaa suurentaaksesi