Studentwork

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Me uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Meillä on toimistot Tampereella, Oulussa ja Helsingissä, mutta tarjoamme työmahdollisuuksia nuorille osaajille ympäri Suomen.

Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä hallinnon, myynnin, viestinnän, markkinoinnin, tekniikan ja teknologian aloilla. Voit olla opiskelujesi alussa, juuri valmistumassa tai jo hetken työelämässä kokemusta kerryttänyt nuori osaaja. Kauttamme löydät sekä osa-aikaiset ja määräaikaiset sekä toistaiseksi voimassaolevat ja kokokaikaiset tehtävät. Meille asenne ja kulttuurinen yhteensopivuus työnantajan kanssa ovat tärkeämpiä kuin vuosissa mitattava kokemus.

Teemme tiivistä yhteistyötä psykometrisia arviointeja tarjoavan sisaryhtiömme Psycruitin kanssa. Käytämmekin rekrytointiemme tukena psykometrisiä online-arviointeja, joilla voimme varmistaa hyvän matchin syntymisen työnhakijan ja työnantajan välillä. Kysymykset ja yhteenvedot on kehitetty yhteistyössä alan ammattilaisten ja työpsykologien kanssa. Voit selvittää oman työminäsi vahvuudet ja motivaatiotekijät tekemällä sivuillamme arvioinnin, josta saamasi yhteenveto tukee sinua työnhaussa ja omien vahvuuksien sanoittamisessa. Tee arviointi täällä: https://www.studentwork.fi/tyonhakijoille/loyda-vahvuutesi-persoonallisuusarvioinnilla/

 

Paikka SB13

Paina kuvaa suurentaaksesi