SW-Development Oy

SW-Development Oy on Hervannassa sijaitseva teollisuuden tuotannon ja toimitusketjun tehokkuuden parantamiseen erikoistunut ohjelmisto- ja asiantuntijayritys. Asiakkaitamme ovat mm. Metsä Group, Olvi, Snellman, Sandvik Mining and Construction, Raute ja monet muut isot yritykset.

 

Asiakasprojekteissamme pääset ratkomaan kimurantteja ongelmia ja kokemaan kuinka jokapäiväinen tekemisesi vaikuttaa asiakasyritystemme tuotannon tehostumisena. Olemme nyt siirtymässä työpöytäsovelluksesta web-pohjaiseen ratkaisuun ja kaipaamme ohjelmistokehittäjiä toteuttamaan erilaisia näkymiä ja palveluja. Työssä menestymisen edellytykset ovat reipas asenne uuden tekemiseen vanhaa kunnioittaen, mutta ei kumartaen. Käsiteltävän tiedon määrä on merkittävä ja haastamme myös sinua ja osaamistasi suorituskykyisten ja käytettävien ratkaisujen toteuttamisessa.

 

Työssäsi käytät Microsoftin työkaluja, työhön sinut perehdyttää nimetty tutor ja työn sisällön määrittelee yhdessä sinun ja tiimisi kanssa tuoteomistaja tai ratkaisuarkkitehti.  Mikäli haluat kehittyä pääkehittäjäksi, tekniseksi projektipäälliköksi tai ratkaisuarkkitehdiksi, tarjoaa SWD urakehitysmahdollisuuden.

 

Työntekijöiden kommentteja SWD:stä:

“SWD:llä on loistava porukka. Kaikki ja kaikenlaiset hyväksytään joukkoon. Apua voi aina kysyä, ei ihmetellä tai kyseenalaisteta osaamista.”

”SWD:llä on avoin keskustelukulttuuri ja joustavat tavat tehdä työtä.”

”Vaihtelevat työtehtävät, tekemisen meininki, haasteita tarjoava toimiala, kasvusuhdanne ja asiakkaina merkittävät suomalaiset firmat.”

 

Hae nyt! Tarpeen vaatiessa mahdollistamme myös osa-aikatyön ja/tai aiheen ja ohjauksen diplomityöhön. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV: rekry@swd.fi

swd.fi

Paikka SB10