Teleste Oyj

Teleste Oyj on vuonna 1954 perustettu suomalainen teknologiakonserni. Innovatiivisuutemme ja vankka kokemuksemme on tehnyt meistä johtavan kansainvälisen laajakaista-, turvallisuus- ja informaatioteknologioita sekä niihin liittyviä palveluja tarjoavan yrityksen. Olemme yhteydessä asiakkaisiimme maailmanlaajuisen toimipiste- ja kumppaniverkostomme avulla. Vuonna 2018 Telesten liikevaihto oli 250 miljoonaa euroa, ja yhtiön palveluksessa oli keskimäärin 1400 henkilöä. Telesten osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä. Pääkonttorimme sijaitsee Turussa, ja sen lisäksi tuotekehitystä tehdään Suomessa Tampereella ja Forssassa sekä Saksassa ja Puolassa.

Seuraavan kerran kun olet Pariisissa turvallisuuttasi takaa Telesten videovalvontajärjestelmä. Tai kun matkustat yöjunalla Lontoosta Edinburghiin Telesten näyttö- ja kuulutusjärjestelmät siivittävät matkantekoasi. Intiassa TV-kuva välittyy sadoille operaattoreille ja miljoonille katsojille Telesten laitteilla. 

Me rakennamme verkottunutta yhteiskuntaa kaikilla mantereilla, ja teemme päivittäisestä arjesta sujuvampaa, älykkäämpää ja turvallisempaa. Ja meillä on aivan huippuporukka tätä tekemässä! Haluatko liittyä joukkoomme?

Me Telestellä arvostamme jatkuvaa oppimista ja kehittymistä, sekä yksilön että yhteisön tasolla. Työssä ei ole samanlaisia päiviä ja tämä sopii sinulle, joka nautit haasteista ja niiden ratkaisemisesta. Mikäli suunnitelmissasi siintää ajatus uralla etenemisestä, on edessäsi yritys, joka tarjoaa myös kasvumahdollisuuksia. Telesten kautta voit saada myös mahdollisuuden diplomityön tekemiseen.

Avoimet paikkamme sekä lisätietoa rekrytoinnista: https://www.teleste.com/careers

Tule juttelemaan, meidät löytää Sähkötalosta paikasta SC19. Harjoittelijamme kertovat mielellään omakohtaisesti työstään Telestellä.

Paikka SC19

Paina kuvaa suurentaaksesi