Valmet Automation Oy

Yleinen esittely

Oletko kuullut meistä aiemmin?

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä.

Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 3,7 miljardia euroa. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä. Valmetin suurimmat toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä ja Järvenpäässä.

Osaamisalat ja arvostamme

Opiskeletko tekniikkaa, liiketaloutta tai jotain siltä väliltä, voit löytää mielenkiintoisen työmahdollisuuden yrityksessämme. Meillä Valmetilla parhaat osaajat erilaisilla taustoilla puhaltavat yhteen hiileen!

Henkilöstön tarve ja rekrytointi

Etsitkö seuraavaa askelta urallasi?

Valmet tarjoaa mahdollisuuksia osaaville ihmisille ympäri maailman. Tällä hetkellä yhtiöllä yli 200 avointa työpaikkaa globaalisti. Valmet etsii eri alojen ammattilaisia, joilla on potentiaalia kasvaa sen moninaisessa ja globaalissa tiimissä. Rekrytoimme myös vuonna 2022 kesätyöntekijöitä usealle eri paikkakunnalle, ja hakuaika käynnistyy tammikuussa.

Lisätietoja

Kaikki avoimet työpaikkamme sekä lisätietoja urasta Valmetilla löydät täältä:

https://www.valmet.com/fi/valmet-yrityksena/ura-valmetilla/

Paikka TC5