Vertex Systems Oy

Vertex Systems kehittää ja markkinoi suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoja teollisuudelle. Ohjelmistoillamme on yli 18000 käyttäjää 38 maassa. Niiden avulla asiakkaamme tehostavat toimintaansa ja kasvattavat kilpailuetuaan.

Henkilöstöä meillä on Suomessa noin 80. Asiantuntijamme ovat alan parhaimmistoa ja meillä pääsee kehittämään osaamistaan jatkuvasti. Olemme taloudellisesti vakaa yritys ja arvostetut tuotteemme ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Työskennellä meillä voi Hervannan toimistolla tai etänä.

Opiskelijoille tarjoamme töitä aina kesätöistä diplomityöpaikkoihin. Opiskelijapolkumme kulkee perinteisesti kesätöistä opintojen ohella tehtävään tuntityöhön ja lopuksi diplomityön jälkeen vakituiseen työpaikkaan.

Kesätyöhakumme aukeaa tammikuussa. Haemme noin 5-10 ohjelmistoalan opiskelijaa kasvamaan meillä huippuammattilaiseksi. Meillä opiskelijat saavat vastuuta ja pääsevät tekemään ihan alusta saakka niitä oikeita töitä. Tehtäviin perehdytetään ja osaava tiimi on nuoren tukena.

Lisätietoja: vertex.fi/rekry

Paikka SB10

Paina kuvaa suurentaaksesi