Vincit

Teemme huomisen bisneksestä huoletonta

Vincit syntyi vuonna 2007 ajatuksesta, että asiakastyytyväisyys perustuu tyytyväisiin työntekijöihin. Olemme kasvaneet 450+ huippuammattilaisen pörssiyhtiöksi ja levittäytyneet seitsemään kaupunkiin ympäri Suomea ja Kaliforniaa. Ja uskomme yhä, että töissä on tarkoitus viihtyä – myös maanantaisin.

Teemme modernia digitalisaatiota tyytyväisyystakuulla. Palveluihimme kuuluvat mm. ohjelmistokehitys & suunnittelu, konsultointi liiketoiminnan murroksen ja digitalisaation saralla sekä data-analytiikan palvelut koneoppimisen ja tekoälyn parissa. Asiakaskenttämme on todella laaja startupeista maailman suurimpiin yrityksiin. Tämän ansiosta projektikirjo on ainutlaatuinen, ulottuen legacypurkkakoodin ylläpidosta AR/VR-hipsteröintiin ja syväoppimiseen. Jatkuvasti kehittyvä ympäristö varmistaa ettei jumiutumista tarvitse pelätä.

Tarjoamme mielestämme erinomaisen vaihtoehdon viettää valveillaoloaikaa, sillä yhdessä aikaansaamamme hyvän meiningin vuoksi työelämä ei maistu pakkopullalta. Etsimme meille jatkuvasti uusia ohjelmointitaustalla varustettuja työkavereita kaikille toimipisteillemme. Mikäli et ole vielä kerennyt kerryttää ohjelmointikokemusta opintojesei ulkopuolella, seuraa ilmoitteluamme erilaisista trainee- sekä kesätyöhauistamme, joiden kautta tarjoamme sinulle erinomaisen väylän kehittää tuetusti osaamistasi ja päästä kiinni jopa suoraan asiakasprojekteihin.

Lue lisää ja tsekkaa avoimet työpaikkamme osoitteessa www.vincit.fi/rekry

Paikka TB6

Paina kuvaa suurentaaksesi