Vincit

Me olemme Vincit

Vuonna 2007 kahdella tamperelaisella kaveruksella oli unelma työpaikasta, jossa työnteko olisi mukavaa – myös maanantaisin. Vaatimuksen täyttävää pytinkiä ei ollut näköpiirissä, joten sellainen päätettiin perustaa itse. Näin syntyi Vincit, nyt jo yli 800 ohjelmistokehityksen, muotoilun, datan ja digitaalisen liiketoimintakonsultoinnin huippuasiantuntijaa työllistävät IT-yritys. Tampereella meitä on reilu 250. Toimipisteet löytyvät Hervannan lisäksi keskustasta.

Mitä teemme?

Teemme kaikenlaisia koodaamiseen liittyviä atk-hommia. Suurin osa meistä työskentelee erilaisten verkkopalveluiden, Android/iOS-mobiilisovellusten tai verkkokaupan ydinprosessien ja SAPin parissa. Esimerkiksi Moovy pysäköintisovellus on meidän käsialaa.

800+ mahdollisuutta loistaa

Etsimme jatkuvasti eri osaamistaustaisia työkavereita kaikille toimipisteillemme. Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajiksi ja jotka viihtyvät rennossa ja avoimessa työkulttuurissa ammattitaitoisten työkavereiden ympäröimänä. 

Seuraava Rising Star -hakumme käynnistyy loppuvuodesta 2022

Mikäli et ole vielä ehtinyt kartuttaa juurikaan työkokemusta, pidä silmällä Rising Star -hakuamme. Sen kautta tarjoamme uransa alkuvaiheessa oleville kehittäjille väylän kartuttaa osaamista tuetusti ja päästä suoraan kiinni mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Voit tutustua Rising Star Johannes Martikkalan tarinaan täältä

Tapaa meidät livenä IT-Hekumassa messuständillä TA1!

Avoimet työpaikkamme löydät täältä: vincit.fi/rekry

Seuraa meitä myös somessa! LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter

Paikka TA1

Paina kuvaa suurentaaksesi