Vincit Oyj

Me olemme Vincit

Vuonna 2007 kahdella tamperelaisella kaveruksella oli unelma työpaikasta, johon ei vituta mennä töihin - edes maanantaisin. Vaatimuksen täyttävää pytinkiä ei ollut näköpiirissä, joten sellainen päätettiin perustaa itse. Näin syntyi Vincit, nyt jo lähes 600 ohjelmistokehityksen, muotoilun, datan ja digitaalisen liiketoimintakonsultoinnin huippuasiantuntijaa työllistävät IT-yritys. Tampereella meitä on reilu 250. 

Teemme kaikenlaisia koodaamiseen liittyviä atk-hommia. Suurin osa meistä työskentelee erilaisten verkkopalveluiden, Android/iOS-mobiilisovellusten tai tuotepohjaisten ohjelmistoratkaisuidemme parissa. Esimerkiksi Hesburgerin mobiilisovellus on meidän käsialaa.

500+ mahdollisuutta loistaa

Etsimme jatkuvasti eri osaamistaustaisia työkavereita kaikille toimipisteillemme. Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajiksi ja jotka viihtyvät rennossa ja avoimessa työkulttuurissa ammattitaitoisten työkavereiden ympäröimänä. 

Seuraava Rising Star -hakumme käynnistyy 15.11.2021

Mikäli et ole vielä ehtinyt kartuttaa juurikaan työkokemusta, pidä silmällä Rising Star -hakuamme. Sen kautta tarjoamme uransa alkuvaiheessa oleville kehittäjille väylän kartuttaa osaamista tuetusti ja päästä suoraan kiinni mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Voit tutustua Rising Star Johannes Martikkalan tarinaan täältä

Tapaa meidät livenä IT-Hekumassa messuständillä TA4

Koko päivän tavattavissa rekrytoijamme Nina Moilanen. Lisäksi ständillä vierailemassa Johannes Martikkala (11-13), Aku Niskanen (13-15) ja Eero Häihälä (14-16)

Avoimet työpaikkamme löydät täältä: vincit.fi/rekry

Seuraa meitä myös somessa! LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter

 

Paikka TA4