Visma

Tervetuloa Vismalle kehittymään ohjelmistoalan rautaiseksi ammattilaiseksi!

Haluatko kehittyä ohjelmistoalan ammattilaiseksi Pohjoismaisessa ohjelmistotalossa? Meillä pääset tekemään töitä markkinoiden kovimpien osaajien kanssa haastavien tietojärjestelmähankkeiden parissa. Meillä työskentelee tällä hetkellä 9 500 asiantuntijaa, joista Suomessa jo 1 250. Suurimmat toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä, Vaasassa, Turussa ja Lappeenrannassa. 

Arvostamme erityisesti hyvää asennetta sekä oppimiskykyä. Meillä työilmapiiri on rento, mutta teemme työmme rautaisella ammattitaidolla. Tavoitteemme on, että henkilöstö viihtyy ja nauttii työstään. Olemme kasvuyritys ja etsimme jatkuvasti erilaisia talentteja, jotka teknisen osaamisensa lisäksi ovat myös hyviä tyyppejä ja viihtyvät tiimityössä. Meillä työkaverit ja esimiehet ovat avuliaita ja jaamme osaamista puolin ja toisin.

Visma yrityksenä

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo, joka sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. 

Toimimme asiakkaidemme luotettavana kumppanina vaativissa digitalisaatiohankkeissa. Asiakkaamme hyötyvät ohjelmistoratkaisuistamme, palveluistamme ja osaamisestamme saadessaan liiketoimintansa prosessit parempaan hallintaan. Ratkaisumme tekevät rutiineista, työtehtävistä ja prosesseista sujuvampia automatisoinnin ja integraatioiden avulla. 

Jo 100 000 asiakasta Suomessa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Asiakkaamme ovat sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta.

Avoimet työpaikat
Mikäli haluat osaksi rautaista tiimiämme, käy tutustumassa avoimiin työpaikkoihimme osoitteessa https://www.visma.fi/ura/

Paikka TC2

Paina kuvaa suurentaaksesi