Wakeone Oy

Wakeone on Tampereella sekä Helsingissä toimiva teknologiayritys, joka kokoaa alan kovimmat VFX-, Unity- sekä web-osaajat saman katon alle. Tiimimme koostuu noin 50 ammattilaisesta, joiden osaaminen yhdistetään ensiluokkaisiksi asiakaskokemuksiksi pitkäaikaisille asiakkaillemme sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Meillä on paikka ohjelmistokehittäjälle, joka on kiinnostunut työskentelemään modernien teknologioiden sekä AWS-pilven parissa. Työskentelemme osana asiakkaidemme kehitystiimejä sekä toteutamme räätälöityjä ohjelmistoprojekteja oman kehitystiimimme voimin. Projektimme keskittyvät AWS:ssä pyörivien verkkopalvelujen kehitykseen sekä dataan ja datan visualisointiin.

Tarjoamme sinulle:

  • Yhdessä suunnitellut asiakasprojektit tarjoavat haasteita sekä kehittymismahdollisuuksia pidemmäksikin aikaa.  
  • Teemme töitä moderneilla teknologioilla, kokeneen tiimin kanssa, joista jokainen kehittää itseään ja muita pysyäkseen kehityksen kärjessä. Yleisimmät käytössä olevat teknologiat projekteissa ovat mm. React, TypeScript ja Node.js. 
  • Pääset vaikuttamaan yrityksemme tulevaisuuteen ja toimintaan pitkäjänteisesti oman mielenkiintosi pohjalta.
  • Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia työsuhde-etuuksia (mm. Open Source -etuus, koulutus- ja sertifiointimahdollisuudet, optio-ohjelma sekä muut työsuhde-etuudet). 
  • Annamme laatutakuun CV:seesi. Takaamme, että meillä työskennellessäsi pääset kehittämään osaamistasi mielenkiintoisten projektien sekä osaavan tiimin kanssa, josta on hyötyä myös tulevaisuudessa.

Avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta:
jobs.wakeone.co

Paikka SB10

Paina kuvaa suurentaaksesi