Wapice Oy

Yleinen esittely

Wapice on suomalainen täyden palvelun ohjelmistotalo, jonka ratkaisut ovat alan johtavien teollisuusyritysten käytössä ympäri maailmaa. Meidän tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme menestymään ja luomaan parempaa tulevaisuutta digitalisaatioratkaisuiden avulla. Liiketoimintamme ytimen muodostavat asiakasräätälöidyt projektit pääasiassa energiateknologian ja liikkuvien työkoneiden parissa. Rakennamme kokonaisratkaisuja mm. koneenohjaukseen, laitteiden huoltoon ja kunnossapitoon sekä tuotannonhallintaan. Lisäksi kehitämme pilvipohjaista tuoteita, jotka ovat SUMMIUM®-tuoteperhe,  IoT-TICKET® ja EcoReaction.

Työllistämme n. 340 ohjelmistoalan asiantuntijaa kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa: Tampereella, Vaasassa, Oulussa, Seinäjoella, Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Turussa ja Helsingissä. Rekrytoimme vuosittain kymmeniä ohjelmisto- ja elektroniikka-alan asiantuntijoita ja harjoittelijoita.

Meillä töitä tehdään ammattimaisesti ketteriä menetelmiä käyttäen, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Moniammatilliset projektitiimimme kootaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin. Rakennamme kokonaisratkaisuja mm. koneenohjaukseen, laitteiden huoltoon ja kunnossapitoon sekä tuotannonhallintaan. Uskomme tekemällä oppimiseen, teemme koodikatselmointeja, mentoroimme ja annamme palautetta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme näköalapaikan digitalisoituvan teollisuuden järjestelmäkehitykseen sekä työkavereiksi hyviä tyyppejä, jotka ovat alansa rautaisia ammattilaisia. Organisaatiokulttuurin, jossa turha byrokratia ei häiritse työskentelyäsi. Meillä työn ja opiskelun yhdistäminen on helppoa joustavalla työsuhteella, joka mahdollistaa myös opintojesi etenemisen. 

Mitä haemme?

Etsimme joukkoomme Sinua, jolla on intohimoa ohjelmistokehitykseen sekä palavaa halua kehittää asiantuntijuuttaasi. Tekninen osaamisprofiilisi voi olla  C++/Qt/QML, .NET, Java, Cloud, tietoturva, sulautetut järjestelmät, Linux, UI/UX suunnittelu, service design, ohjelmistotestaus, webbi- tai mobiiliteknologiat.

Rekrytoimme opiskelijoita harjoitteluun ympäri vuoden. Tule siis moikkaamaan meitä messuilla tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@wapice.com

Spot TA5

Click to enlarge the picture