Wapice Oy

Wapice on suomalainen täyden palvelun ohjelmistotalo. Ohjelmistoratkaisumme ovat toimialansa johtavien teollisuusyritysten käytössä ympäri maailmaa. Digitalisoimme asiakkaidemme liiketoimintaprosessit tuotantoketjun alusta loppuun, anturielektoniikasta digitalisoituihin pilvipalveluihin. Digitalisointiketjumme ulottuu liiketoiminnan kaikille osa-alueille sisältäen myynnin, tuotekehityksen, tuotteiden ylläpito- ja huoltopalvelut sekä lopulta kokonaisten uusien digitaalisten liiketoimintakonseptien kehittämisen. Liiketoimintamme menestys perustuu jatkuvaan teknologia-tutkimukseen ja innovointiin. 

 

Henkilöstön määrä

Työllistämme yli 320 ohjelmistoalan asiantuntijaa kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa: Tampereella, Vaasassa, Oulussa, Seinäjoella, Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Turussa ja Helsingissä. Rekrytoimme vuosittain kymmeniä uusia työntekijöitä erilaisilla osaamisprofiileilla. Osaamisprofiilit pitävät sisällään mm. data-analytiikkaa, koneoppimista, pilvipalveluita, tietoturvaa, UX suunnittelua, DevOpsia sekä sulautettujen järjestelmien, webbi- ja mobiilisovellusten suunnittelua ja kehittämistä.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme näköalapaikan huipputeknisten teollisuuden digitalisaatioratkaisujen ja IoT-järjestelmien kehittämiseen. Meillä voit keskittyä tärkeimpään - mielenkiintoisiin projekteihin ammattitaitoisten ja rentojen työtovereiden kanssa. Työtehtäväsi räätälöidään kokemuksesi ja kiinnostuksesi perusteella; laaja teknologiaosaamisemme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia uusia taitoja. Wapicella voit helposti yhdistää työn ja opinnot joustavalla työsuhteella.

 

Mitä Sinulta odotamme?

Voit olla kokenut asiantuntija, jolla on kova teknologinen osaaminen tai nuori opiskeleva kyky, jolla on intohimoa kehittää osaamistaan. Asetat tavoitteesi korkealle niin ohjelmistojen laadun kuin toiminnan tehokkuudenkin suhteen. Arvostat hyviä koodauskäytäntöjä ja ammattimaista DevOps-kulttuuria. Meillä oppiminen tapahtuu tekemällä ja mentoroimalla. Uskomme, että lopulta kaikki teknologiat voidaan oppia, kunhan asenne ja motivaatio ovat kohdallaan.

 

Lisätietoa

Voit katsoa lisätietoa rekrytoinneistamme osoitteesta https://www.wapice.com/fi/tyopaikat

Paikka TA5

Paina kuvaa suurentaaksesi