Wapice Oy

Yleinen esittely

Wapice on vuonna 1999 perustettu teknologia- ja digitalisaatiopartneri, joka työllistää yli 330 asiantuntijaa kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Teemme ratkaisuja maailman johtaville teollisuusyrityksille, jotka toimivat pääasiassa energiateknologian ja liikkuvien työkoneiden parissa. Autamme asiakkaitamme menestymään ja luomaan parempaa tulevaisuutta digitalisaatioratkaisuiden avulla. Asiantuntemuksemme vaihtelee laaja-alaisesti elektroniikkasuunnittelusta ja ohjelmistokehityksestä sulautettuihin järjestelmiin, data-analytiikkaan sekä mobiili- ja pilviratkaisuihin. Lisäksi tuemme asiakkaitamme yhä enemmän tulevaisuuden teknologioiden, kuten 5G:n, IoT:n ja tekoälyn parissa asiantuntemuksellamme. Tällä hetkellä ohjelmistopalveluiden lisäksi tuoteportfoliomme sisältää kolme pilvipohjaista tuotetta, jotka ovat IoT-TICKET®SUMMIUM® ja Wapicen energiapalvelut.

Henkilöstön määrä

Työllistämme tällä hetkellä noin 330 asiantuntijaa kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Vaasassa, Tampereella, Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Oulussa ja Hyvinkäällä, ja useimmissa rooleissamme saa valita työpisteensä vapaasti toimistojemme välillä ja tietysti myös joustavasti etänä.

Haetut osaamisalueet

Rekrytoimme jatkuvasti sekä kokeneita ammattilaisia että opintojensa loppusuoralla olevia ja vastavalmistuneita tulevaisuuden kykyjä. Etsimme osaajia mm. ohjelmistokehityksen, sulautettujen järjestelmien, data-analytiikan, elektroniikan, tietoturvan, testauksen ja DevOpsin erilaisiin tehtäviin. Lisäksi asiakasrajapintatyöstä nauttivat voivat työskennellä myös kaupallisempien roolien ja konsultoinnin parissa. Mainintoja käyttämistämme teknologioista löydät mm. täältä. Tarjoamme myös mahdollisuuksia tehdä opintoihin liittyvät päättötyöt, kuten opinnäytteet ja diplomityöt projektiemme parissa. Kuulemme mieluusti jokaista opiskelijaa yksilönä, ja sovitamme esimerkiksi työ- ja harjoittelusopimukset työaikoineen joustavasti jokaisen osaajan omaan tilanteeseen.

Arvostamme

Kaikkein eniten arvostamme kiinnostusta alaamme kohtaan ja tahtoa kehittää omaa osaamista jatkuvasti. Arvostamme monipuolista osaamista, olipa se kerrytetty opintojen, harrastuneisuuden, vapaa-ajan projektien tai työkokemuksen kautta. Meillä saat olla oma itsesi, mutta toivomme että jaat yhteiset arvomme, jotka ovat yhdessä onnistuminen, ihmisiin uskominen ja intohimo olla edellä.

Lisätietoja

https://careers.wapice.com/
https://www.wapice.com

Paikka SC17