Wapice Oy

Wapice on vuonna 1999 perustettu suomalainen täyden palvelun ohjelmistoyritys, jonka ratkaisut ovat alan johtavien teollisuus­yritysten käytössä ympäri maailmaa. Tehtävänämme on toimia asiakkaidemme teknologia­partnerina ja auttaa heitä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

Wapicen missio on rakentaa fiksumpaa tulevaisuutta tänään. Olemme kasvava noin 340 asiantuntijan perhe, ja ylpeitä siitä mitä teemme. Vaikka otammekin työmme ja lupauksemme asiakkaillemme tosissamme, työpaikkana haluamme olla ihmisläheinen, joustava ja ketterä. Olemme matarahierarkinen teknologiatalo, jossa sekä alansa huippuammattilaiset että uransa alkupuolella olevat talentit löytävät kiinnostavia projekteja ja kasvumahdollisuuksia.

Rekrytoimme jatkuvasti osaajia, avoimia tehtäviä tällä hetkellä ovat esimerkiksi: .NET Developer, C++ Developer, Electronics Designer, Embedded Systems Designer, Mobile and Web Developers, DevOps Engineer, Cloud Technology Experts and Architects, Test Automation Engineer, Data Science, Data Engineering and AI Professionals.

Lue lisää: careers.wapice.com

Paikka TB4

Paina kuvaa suurentaaksesi