WordDive Oy

WordDive on tekoälyyn pohjautuva ainutlaatuinen mobiili- ja nettisovellus kielten oppimiseen. Suomalaisen koulutuksen ja teknologiaosaamisen parhaat puolet yhdistävä kieltenoppimisohjelma lanseerattiin vuonna 2010, ja tänä päivänä meillä on yli 500 000 tyytyväistä käyttäjää 150 maassa. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehitykseen sekä mahtavan näköalapaikan mobiilisovellusten nopeasti kehittyvään maailmaan.

Moderni toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa, aivan yliopiston ja Tampere-talon naapurissa. Nopeasti kasvava moniammatillinen tiimimme työskentelee markkinoinnin, tuotekehityksen, oppimateriaalin ja asiakaspalvelun parissa. Meillä on hyvä yhteishenki, kova tekemisen meininki ja palava halu auttaa sekä asiakasta että työkaveria.

Jos olet kehityshaluinen, yhteistyökykyinen ja kunnianhimoinen tyyppi, joka tarttuu reippaasti toimeen ja omaksuu nopeasti uusia asioita, voisit sopia osaksi nuorta ja kansainvälistä tiimiämme. Yrityksen työkielenä on englanti, muut kielitaitovaatimukset riippuvat työtehtävästä. Kiinnostus kielten oppimiseen sekä tietokone- tai mobiilipeleihin on aina plussaa!

Avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta: worddive.com/fi/avoimet-tyopaikat

Hae avointa paikkaa heti, sillä täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Spot TB5.5

Click to enlarge the picture