IT-Hekuma -messut Tieto- ja Sähkötalossa!

IT-Hekuma on Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella järjestettävä rekrytointitapahtuma, jossa ICT-alan opiskelijat ja yritykset kohtaavat. Tämä vuosittain järjestettävä tapahtuma on avoinna kaikille yrityksille, jotka ovat vahvistamassa organisaationsa osaamista ICT-alan nuorten huippujen kautta. Lisäksi messut tarjoavat loistavan tilaisuuden työnantajamielikuvan esilletuomiseen. Messujen avulla luotte suoran yhteyden alan opiskelijoiden ja yritysten välille.

Näytteilleasettajana

  • Tapaatte tulevaisuuden osaajia kohdennetusti
  • Luotte suoria henkilökohtaisia kontakteja
  • Tuotte yritysimagonne opiskelijoiden tietoisuuteen
  • Tehostatte rekrytointiprosessia

Ketä messuilla tavoittaa?

IT-Hekuma -messujen kohderyhminä ovat Tampereen yliopiston ICT-alan opiskelijat, nuoret tutkijat ja vastavalmistuneet. Informaatio- ja digitaalisen tekniikan osaajat ovat tällä hetkellä todella kysyttyjä, ja työmarkkinoilla kilpailu uusien teknologioiden taitajista sekä poikkitieteellisistä laaja-alaisista osaajista voimistuu jatkossa entisestään. Jotain yliopistomme ICT-alan osaajista kertoo se, että valmistuessaan heidän työllisyysasteensa on ollut jo useamman vuoden ajan lähes 100%, joka on selvästi yliopistomme korkein lukema. ICT-osaajien lisäksi IT-Hekumassa kiertää ainakin yliopistomme tietojohtamisen, tuotantotalouden ja sähkötekniikan koulutusohjelmien opiskelijoita.

Opiskelijoille messut ovat kullanarvoinen mahdollisuus luoda kontakteja yritysmaailmaan. Opiskelijat arvostavat saadesaan tietoa suoraan työnantajilta ICT-alan tarjoamista erilaisista työpaikkavaihtoehdoista. Vakituisen, määrä- ja osa-aikaisen työn lisäksi messuilta haetaan aktiivisesti harjoittelu- ja diplomityöpaikkoja.

Miksi kannattaa lähteä mukaan?

IT-Hekuma -rekrytointimessut on ainutlaatuinen tapa saada näkyvyyttä alan opiskelijoiden keskuudessa ja tehdä yritystänne tutuksi. Yritykset pääsevät harvoin esittelemään toimintaansa suoraan yliopistomme käytäville, mutta nyt siihen on loistava tilaisuus, jota ei kannata ohittaa.