Messupaketin sisältö ja hinnat

Kaikki seuraavat kuuluvat messupaketin hintaan.

1. Messuosasto

Voitte valita ständipaikkanne vapaasti ständiluokista A, B ja C. Iso messuosasto koostuu kahdesta vierekkäisestä ständistä. Yksittäisen osaston koko on 3 x 2 metriä (leveys x syvyys), ison osaston 6 x 2 m. Ständiin kuuluu messurakenteet, sininen messumatto, kalusteet sekä sähköliitäntä. Messuosastoa voi muokata lisäpalveluidemme avulla.

2. Yrityksenne esittely ja mainos messulehdessä

Messulehteen tulee esittely jokaisesta IT-Hekumassa mukana olevasta yrityksestä. Aineisto sisältää yrityksen esittelytekstin, logon ja mainoksen. Jokainen yritys saa itselleen kokonaisen aukeaman messulehdestä; toisella sivulla esittely ja logo, toisella värillinen kokosivumainos. Yritys voi hyödyntää heille tarkoitetun aukeaman myös muulla tavalla niin halutessaan. Messulehden painos on noin 400 kpl. Messulehti julkaistaan noin kaksi viikkoa ennen varsinaista messupäivää. Tapahtuman messulehdestä julkaistaan myös digiversio IT-Hekuman kotisivulle.

3. Näkyvyys tapahtuman kotisivuilla

Messulehden digiversion lisäksi sivujen "opiskelijoille"-osioon tulee sama esittelyteksti, logo ja mainos kuin varsinaisessa lehdessä. Näiden lisäksi lisäämme www-osoitteen yrityksenne kohdalle (esimerkiksi suora linkki rekrytointisivuillenne).

4. Internet-yhteys ständille

Tarjoamme ständipaikallenne langattoman Internet-yhteyden.

5. Taukotila tarjoiluineen ja lounas

Messupäivän aikana voitte hengähtää yritysedustajille varatussa taukotilassa. Tarjolla on koko päivän ajan kahvia, teetä ja muita virvokkeita sekä monenlaista pikkupurtavaa.

Taukotilan lisäksi edustajanne saavat lounaskupongit, jotka käyvät kahteen yliopistomme kolmesta ravintolasta.

6. Messujärjestäjien palvelut

Me - tapahtuman järjestäjät - autamme messupäivän aikana kaikessa mieltä askarruttavassa, oli se sitten aamulla tavaroiden kantamista tai päivällä parhaiden ruokavinkkien antamista.

Lisäpalvelut

Messuosaston lisäpalvelut

Mikäli haluatte erottua joukosta, tarjoamme lisähinnasta messupaikalle vapaavalintaisen väristä messumattoa. Perusväriltään matto on vaaleansininen, mutta voitte valita seuraavista värivaihtoehdoista:

  • Oranssi
  • Vihreä
  • Sininen
  • Punainen
  • Harmaa
  • Musta
  • Fuksia

Lisäksi tarjoamme messuosastolle tehokasta lisävalaistusta monimetallivalaisimien avulla.

Messupaikoille on mahdollista saada myös 40-tuumainen TV lattiajalalla myöhemmin ilmoitettavalla lisähinnalla. TV:tä halutessanne olkaa yhteydessä yritysvastaavaan paikanvarauksen tehtyänne.

Hinnasto

Messupaikka yleisessä ilmoittautumisessa

Kaikkien messupaikkojen hinta on 2000€. Tuplapaikkojen hinta on 4000€.

Lisäosat:

  • Lisävalaistus: 200€
  • 40" näyttö: 200€
  • Vapaavalintainen messumaton väri 200€

 

Varauksiin liittyvät tiedustelut

Yhteydenottoihin vastaa Petteri Mönkkönen yritys@tietoteekkarikilta.fi  puh. 044 2755 499.