Atostek Oy

Me Atostekilla etsimme uraansa aloittelevia tietotekniikan tai tietojenkäsittelytieteen opiskelijoita ja tulevia ammattilaisia! Me työskentelemme mm. autonomisten koneiden, lääkinnällisten laitteiden ja terveydenhuollon ohjelmistoprojektien parissa ja tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden hioa asiantuntijuuttasi tietojärjestelmäkehityksen ja ohjelmistosuunnittelun saralla.

Atostek tarjoaa vakaan ja työntekijöistä välittävän työyhteisön, jossa et koskaan jää yksin. Perehdyt ja kehityt alan asiantuntijaksi työkavereiden tukemana. Mielekästä työtä meiltä löytävät niin ongelmanratkaisusta innostuvat teknologian taitajat kuin ideoinnista nauttivat visioiden veistäjätkin.

Hae kesätöihin Atostekille

Kesätyöntekijämme ovat yleensä vähintään kolme vuotta opiskelleita tai opinnoissaan vastaavasti edenneitä. Me emme vaadi usean vuoden työkokemusta tai tiettyjen tekniikoiden tuntemusta, vaan meille tärkeintä on sinun halusi kehittyä ja oppia työn ohessa. Myös alan harrastuneisuus on plussaa, mutta ei välttämätöntä.  Työtehtäviä sovitetaan kunkin osaamisen ja oman kiinnostuksen mukaan, ja ne voivat olla esim. ohjelmistosuunnittelua, käytettävyys- ja käyttöliittymäsuunnittelua tai testausta.
 

Moni kesätyöntekijöistämme jatkaa meillä opiskelun ohessa syksylläkin ja myös opinnäytetyön tekeminen on meillä mahdollista! Sujuva kulkeminen työn ja opintojen välillä onnistuu, koska toimipisteemme sijaitsevat kampusten läheisyydessä niin Espoossa, Tampereella kuin Jyväskylässäkin.

Rekrymme on käynnissä ympäri vuoden ja kesätyöhakumme käynnistyy tammikuussa 2024. Olethan mukana?

Tule tutustumaan Atostekiin IT-Hekumassa! Katso myös: https://www.atostek.com/rekry/

Paikka TA4

Paina kuvaa suurentaaksesi