CGI Suomi Oy

Omalla urapolulla merkityksellisissä tehtävissä

Vuonna 1976 perustettu CGI on yksi maailman ja Suomen suurimmista IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöistä. Tarjoamme merkityksellisiä työtehtäviä niin teknologiaosaajille, konsulteille, alanvaihtajille, johtotason osaajille, toimiala-asiantuntijoille kuin ensimmäistä IT-alan työpaikkaansa etsiville opiskelijoillekin. 3 800 CGI:läistä Suomessa ja 91 500 maailmalla tukevat sinua oman näköisellä urapolullasi.

Meille on tärkeää, että jokainen meistä saa olla työpaikalla oma itsensä. Monimuotoiset tiimimme määrittelevät itse, millaiset joustavat työnteon tavat niille parhaiten sopivat. Meillä työ myös joustaa, kun elämäntilanne sitä vaatii.

Yksi ihanteellisimmista IT-alan työnantajista

Ylpeänä voimme kertoa, että CGI valikoitui vuoden 2023 Universumin opiskelijatutkimuksessa 6. sijalle IT-opiskelijoiden ihanteellisimpien työnantajien listauksessa. Suurena IT-talona tarjoamme sinulle mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tilaisuuden kehittyä ja kasvaa haluamaasi suuntaan. Meille CGI:läisille on tärkeää, että tuemme ja autamme aina toisiamme. Et ole koskaan yksin: tuhansista huippuasiantuntijoistamme löytyy aina joku, johon tukeutua. Ja tarjoamme tietysti myös laajan valikoiman henkilöstöetuja, jotka auttavat sinua voimaan paremmin.

Lisätietoja

Käy tutustumassa meihin lisää osoitteessa www.cgi.fi/ura ja ota @cgi_fi seurantaan Instagramissa!

Paikka SB5

Paina kuvaa suurentaaksesi