Combitech Oy

Combitech on pohjoismainen tekniseen konsultointiin erikoistunut yritys, joka kuuluu itsenäisenä osana Saab-konserniin. Meillä on yli 2100 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhdistämme teknisen asiantuntijuutemme syvään toimialaosaamiseen, kokonaisvaltaiseen näkemykseen sekä puolustuksen ja turvallisuuden erikoisosaamiseen. Combitech on Suomessa erikoistunut puolustusalan kehittyneisiin teknisiin ratkaisuihin ja palveluihin, sekä sovelluskehitykseen. Meitä on yli 100 työntekijää neljässä eri toimipisteessä Tampereella, Espoossa, Jyväskylässä ja Säkylässä.

Rakennamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa korkealaatuisia tietojärjestelmiä muun muassa elektroniseen sodankäyntiin ja tilannetietoisuuden varmistamiseen niin maalla, merellä kuin ilmassa. Lisäksi varmistamme näiden luotettavat integraatiot muihin järjestelmiin sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme heidän odotuksensa ylittäviä ratkaisuja, jotka ovat paitsi laadukkaita ja helppokäyttöisiä, myös kustannustehokkaita ja helposti ylläpidettäviä koko pitkän elinkaarensa ajan.

Olemme olleet vuosikymmenten ajan mukana kehittämässä suomalaista turvallisuus- ja puolustusteollisuutta. Työmme on mielenkiintoisten haasteiden ratkomista ja siinä korostuu pitkäaikaisista asiakassuhteista kertynyt osaaminen ja pitkäjänteinen tuotekehitys. Meillä voi menestyä erilaisilla taustoilla, mutta monia meitä yhdistää kiinnostus teknologiaan ja puolustustoimintaan. Poikkeuksellinen toimiala tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävien tehtävien parissa. Toimialallamme ja tekemisessämme korostuu pitkäjänteisyys, jonka avulla voimme taata poikkeuksellisen hyvän työsuhdeturvan. Turvallinen ja vakaa ympäristö luovat työntekijöillemme oivat puitteet oman osaamisensa haastamiseen ja kehittämiseen. Vaikka maailma ja trendit muuttuvat, meidän toimintamme asiakkaidemme tukena jatkuu normaalisti.

Löydät avoimet työpaikkamme ja työntekijöidemme kokemuksia sivustoltamme: www.combitech.fi/urapolku

Paikka SB1

Paina kuvaa suurentaaksesi