Dicode oy

Dicode – ideasta ohjelmaksi

Dicode Oy on räätälöityihin web-sovelluksiin erikoistunut ketterä ja sympaattinen ohjelmistotalo Tampereen keskustassa.

Dicode on toiminut lukuisten diplomi- ja opinnäytetöiden toimeksianto-organisaationa. Meillä työt joustavat opintojen mukaan ja osan työajasta voi käyttää lopputyön tekemiseen.

Etsimme ohjelmistoalan opintojen loppusuoralla olevia opiskelijoita, jotka haluavat kehittyä full stack -ohjelmoijiksi. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran osaamista tai kattavia opintoja ohjelmoinnista ja web-ympäristöistä. Arvostamme erityisesti osaamista Javasta (tai C++:sta), Spring Bootista sekä Angularista/Reactista.

Teknisen osaamisen lisäksi arjessamme näkyvät hyvät työkaveritaidot, innostuneisuus sekä halu kehittyä koodarina. Dicoden työntekijänä pääset mukaan projektin jokaiseen vaiheeseen ja näet, kuinka idea kehittyy toimivaksi ohjelmaksi.

Pääset vaikuttamaan työsi sisältöön osaamisesi ja kehittymishalusi mukaan. Mikäli kiinnostuksen kohteesi ovat WebGL/OpenGL ja sinulla on matematiikan ja fysiikan korkeakouluopintoja, sinulla on mahdollisuus päästä tekemään myös 3D-ohjelmointia Three.js:llä.

Pienen yrityksen kulttuuri, ison talon edut

Dicode tarjoaa työntekijöilleen huiput edut, muun muassa palkan päälle tulevan lounasedun, työsuhdematkalipun ja mahdollisuuden työpaikkaliikuntaan työajalla.  Kattava perehdytyksemme varmistaa, että saat loistavat lähtökohdat työllesi ja solahdat vaivattomasti osaksi yhteisöä.

Tule osaksi kannustavaa työyhteisöä, jossa työkaveria autetaan aina!

Paikka SB10

Paina kuvaa suurentaaksesi