Entteri Oy

Entteri on isomman ja tunnetumman Planmeca-pumpun itsenäinen osa. Ylpeytenämme on suunterveydenhuollon potilastiedon järjestelmä, AssisDent, ja olemme yksityisen puolen markkinajohtaja. Käydessäsi yksityisellä hammaslääkäriasemalla todennäköisesti kaikki ajanvarauksesta terveystietojen kirjaamiseen ja laskutukseen tehdään meidän järjestelmällämme, käytännössä siis koko hammaslääkärikäynnin hoitaminen.

Tiedämme tekevämme arvokasta ja tarkkuutta vaativaa työtä, ja meillä työntekoon suhtaudutaan huolellisella otteella ja asiaan kuuluvalla vakavuudella. Teemme kuitenkin työtä pilke silmäkulmassa ja upeasta porukastamme löytyy aina ideanikkareita keksimään, mitä hauskaa voisimme yhdessä tehdä työn vastapainona joko työaikana tai työpäivän päätteeksi. Huippuväen lisäksi Hervannan toimistolta löytyy kaikkea kivaa, joka tuo hyvää vastapainoa työlle: on pingispöytää, lepohuonetta riippumatolla, konsolipelejä, lautapelejä ja hierojakin ottaa toisinaan vastaan lepohuoneessa.

Meidän noin 50 työntekijästä iso osa on jo pitkän linjan entteriläisiä. Kertokoon sekin siitä, että täällä viihdytään ja myös urakehitys on mahdollistunut työntekijöitä motivoiden. Moni on aloittanut työuransa meillä työharjoittelun tai kesätyön kautta, ja tälläkin hetkellä meillä on osa-aikaisesti työskenteleviä opiskelijoita. Meiltä löytyy ilahduttavasti myös kliinisestä työstä asiakaspalveluun tai tuotekehitykseen siirtyneitä ammattilaisia. Moninaisuus tekee porukasta yhä timanttisemman.

Esimerkiksi näitä teknologioita ja työtehtäviä voit päästä meillä pyörittelemään: C#, .NET, WPF, REST, SQL, React, Microsoft Azure, UX sekä automaatiotestaus. Tule juttelemaan meidän tyyppien kanssa ständille ja kysele hieman lisää, mitä kaikkea muuta kivaa Entteri pitää sisällään. Jos osaamisessasi on vielä kehitettävää, hyvällä asenteella pääsee pitkälle.

Lue lisää osoitteesta entteri.fi ja lähetä vapaamuotoinen yhteydenottosi tai hakemuksesi osoitteeseen tomi.urama@entteri.fi.

Kiitos ja nähdään!

Paikka SA10

Paina kuvaa suurentaaksesi