Evitec

Haluatko olla kehittämässä asiakkaille ja yhteiskunnalle kriittisiä projekteja ja ratkaisuja teknologiayrityksessä, jossa voit kehittyä alan parhaaksi – vieläpä parhaassa mahdollisessa seurassa? Tule työskentelemään kanssamme!

Evitecillä ihmiset ovat kaiken perusta <3

Tällä hetkellä meitä on jo yli 300 asiantuntijaa seitsemässä eri kaupungissa: Espoo, Lahti, Lappeenranta, Pori, Tampere, Tallinna ja Tukholma. Meille yhteistä on kiinnostus digitalisaatiota ja finanssialaa kohtaan sekä se, että hommat hoidetaan hymyssä suin ja hyvillä mielin. Ihan aidosti.

Kaikki lähtee kulttuurimme kulmakivistä: auttamisen halusta, ilosta sekä yhdessä tekemisestä. Ihmisistä. Apu on aina niin lähellä kuin lähin työkaveri. Kaikki evitecläiset ovat tasavertaisia tiimin jäseniä, joilla on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä ja tehdä työtä, jolla on merkitys.

Työmme perustuu luottamukseen. Meille projektit ovat ihmisten välistä yhteistyötä ja kommunikointia. Tähtäämme aina asiakkaamme menestykseen, ja meillä on siitä yhteinen vastuu. Tartumme haasteisiin ja kannustamme toisiamme uuden oppimiseen. Vaalimme auttamisen kulttuuria, jossa halu auttaa lähtee sydämestä, ei vain velvollisuudesta. Aitoa työniloa välittyy myös asiakkaillemme ja kumppaneillemme.

Työskentele finanssialan digitalisaation uudisraivaajana!

Koska teemme työtä tiiminä, odotamme jokaiselta evitecläiseltä paria tiettyä piirrettä. Arvostamme erityisesti:

  • luotettavuutta
  • ​​ratkaisukeskeisyyttä
  • vastuunottokykyä
  • intoa kehittää omaa ja koko tiimin osaamista
  • aitoa halua auttaa kollegoita ja työskennellä yhdessä.

Tiedetään, toiveita on paljon, mutta vastapainoksi tarjoamme vielä enemmän. Meillä kehityt piinkovaksi asiantuntijaksi ja keräät vaikuttavat näytöt finanssialan digitalisaation uudisraivaajana. Panostamme yhteisölliseen auttamiseen ja tiedonjakamisen yrityskulttuuriin. Pääset siis sekä jakamaan omaa tietämystäsi että oppimaan lisää harjaantuneilta FinTech-kehittämisen konkareilta. Mukava työyhteisö ei ole meillä päin pelkkää puhetta, vaan asia, josta saamme säännöllisesti työntekijöiltämme kiitosta. Miltäs kuulostaa?

Toivotamme tervetulleeksi taloon uusia tekijöitä, koodareita ja data-analytiikan osaajia. Seuraa kanaviamme ja kysy ständillämme uramahdollisuuksista!

evitec.com // Instagram // LinkedIn

Paikka TB1

Paina kuvaa suurentaaksesi