Merus Power Oyj

Merus Power on kestävän ja energiatehokkaan tulevaisuuden mahdollistava suomalainen teknologiayhtiö, jonka päätoimitilat sijaitsevat Ylöjärvelle.Suunnittelemme, valmistamme ja myymme kotimaisia innovatiivisia sähkövarastoja sekä sähkön laatua ja tehokkuutta parantavia ratkaisuja. Pitkälle kehitetty ja luotettava tehoelektroniikka, älykkäät ohjelmistoteknologiat sekä sähkötekninen huippuosaaminen ovat Merus Powerin menestyksen perusta.

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan merkittävää energian- ja rahansäästöä samalla kun heidän tuotantonsa tuottavuus ja luotettavuus kasvavat. Avullamme myös vaativien sähköstandardien noudattaminen tulee mahdolliseksi. Kasvu-uralla oleva yrityksemme on panostanut vuosien ajan tuotekehitykseen, kotimaiseen laadukkaaseen insinöörityöhön ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamiseen. Olemme työskennelleet useiden teollisuus-, sähkö-, infrastruktuuri- ja uusiutuvan energian asiakkaiden kanssa ja olemme toimittaneet ratkaisujamme jo yli 70 eri maahan ympäri maailman.

Henkilöstömme edustaa kansainvälisesti arvostettua huippuosaamista. Meitä meruslaisia on jo yli 80 ja tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti lisää osaavia ja innokkaita tekijöitä kasvumme varmistamiseksi. Tarjoamme opiskelijoille harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja, opintojaan päättäville diplomityöpaikkoja sekä vastavalmistuneille mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisissa ja haastavissa työtehtävissä. Unohtamatta tietenkään jo pidemmän kokemuksen omaavia ammattilaisia. Lähetä meille hakemus – jutellaan lisää jobs@meruspower.com . Lisätietoa meistä: https://www.meruspower.com

Paikka RA1

Paina kuvaa suurentaaksesi