Knowit Solutions Oy

Knowit on pohjoismainen, paikallisesti toimiva konsultointiyritys, joka tukee yrityksiä ja organisaatioita digitaalisessa muutoksessa. Tehtävämme on rakentaa kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitalisaation keinoin ja helpottaa ihmisten jokapäiväistä elämää luomalla vastuullisia, turvallisia ja innovatiivisia ratkaisuja. Suomessa knowitlaisia on noin 500 - Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja etänä.

Knowitilla työskentelee monenlaisia asiantuntijoita eri liiketoimintojemme, erityisesti ohjelmistokehityksen, julkipilven, datan, automaation ja laadunvarmistuksen, designin sekä johdon konsultoinnin ja digitaalisen liiketoimintamuotoilun osaamisalueilla.

Urasivuillamme https://www.knowit.fi /toissa-knowitilla/ voit tutustua tarkemmin siihen, minkälainen asiantuntijatalo Knowit on työnantajana. Uskomme, että aito työnilo syntyy itselleen mielekkäästä työstä, mahdollisuudesta kehittyä ja oppia sekä kannustavasta työyhteisöstä. Tule myös juttelemaan ständillämme - nähdään Hekumassa!

We are Makers of a sustainable future

Spot TA7

Click to enlarge the picture