Sitowise

Sitowisellä pääset luomaan huomisen älykkäitä kaupunkeja koodin avulla. Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennetun ympäristön, liikkumisen ja infran sekä metsä- ja luonnonvaratiedon älykkäitä paikkatietopohjaisia palveluita ammattilaiskäyttöön – muuttaen koko alan tulevaisuutta digitaaliseksi. Asiakkaitamme ovat muun muassa Helsingin kaupunki, Väylävirasto, Metsähallitus, Fingrid, Stora Enso, Traficom ja Tornator.

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Meillä työskennellään kolmella liiketoiminta-alueella: digitaaliset ratkaisut, kiinteistöt ja rakennukset sekä infrastruktuuri.

Kaupunkejamme kohtaavat isot haasteet kuten ilmastonmuutos ja energiakriisi. Me tarjoamme mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä, jossa luodaan datan avulla vastuullisempia ja älykkäämpiä kaupunkeja. Joka päivä yli 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä.

Sitowisen digitaalisten ratkaisujen parissa työskentelee lähes 300 ihmistä: sovelluskehittäjiä, scrum mastereita, projektipäälliköitä, ohjelmistotestaajia, arkkitehteja ja paikkatietoasiantuntijoita. Paikkatietoon eli sijaintiin pohjautuvien IT-ratkaisujen toteuttaminen on yksi supervoimistamme.

Sitowisellä ratkaisut toteutetaan aina teknologiariippumattomasti asiakkaan tarpeet edellä. Teemme asiakaslähtöisesti räätälöityjä palveluita ja kehitämme myös omia ohjelmistotuotteita. Yleisesti hyödyntämiämme teknologioita ovat esimerkiksi C/C++, React, Angular, Java, Javascript, Python, Azure, Postgis ja PostgreSQL.

Sitowisellä on Suomessa ja Ruotsissa asiantuntijoita yli 20 paikkakunnalla Espoosta Göteborgiin, Tampereelta Vimpeliin. Meillä on käytössä joustava hybridityömalli, eli voit yhdistellä etätyötä ja toimistolla tehtävää työtä työntekoasi parhaiten tukevalla tavalla.

Sitowiseläistä kulttuuria rytmittävät muun muassa tutkitusti erinomainen esihenkilötyö, mainiot työkaverit sekä laadukkaat henkilöstöedut. Päivittäisessä tekemisessä voit aina nojata osaavien kollegojen tukeen, jotka turvaavat selustasi kimuranteissa paikoissa ja iloitsevat onnistumisista kanssasi. Täällä saat olla ihan oma itsesi, niin me muutkin olemme.

Lisätietoa meistä ja uramahdollisuuksistamme löydät osoitteesta sitowise.com/ura

Spot SA3

Click to enlarge the picture