Cinia Oy

💥 Tule sinäkin kanssamme helpottamaan ihmisten arkea, sujuvoittamaan yhteiskunnan palveluja ja pelastamaan henkiä! Me Cinialla kehitämme kriittisiä, yhteiskunnallisesti merkittäviä järjestelmiä ja palveluja, joiden parissa työn merkityksellisyys saa kokonaan uuden ulottuvuuden. Cinialainen ohjelmistokehittäjä voi omalla työllään varmistaa, että ambulanssi löytää perille tai että sydänoperaation suunnittelu sujuu ongelmitta. Meitä Cinialaisia on ympäri Suomen jo vajaa 500 henkeä, joista noin 240 työskentelee ohjelmistokehityksen parissa Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä.  

🔎 Oletko opintojasi viimeistelevä ohjelmistokehityksen talentti, jonka työura on juuri alkamassa? Cinian oma trainee-ohjelma Cinia Boost Academy on juuri sinulle suunniteltu polku alan asiantuntijaksi!  

💻 Ohjelma on kesälle sijoittuva palkallinen (yhdenvertainen palkkaus TEK suositustaulukon mukaisesti) harjoittelujakso, jossa pääset hyödyntämään opintojasi ja mahdollista aikaisempaa kokemustasi alalta. CBA eli Cinia Boost Academy alkaa harjoitusprojektilla, jonka avulla tutustut kehitysympäristöön, työkaluihin ja Cinian tapoihin toimia asiakasprojekteissa. Harjoitustyön jälkeen siirryt loppukesäksi tositoimiin ja pääset osaksi Cinian omia kehitystiimejä. Cinia Boost Academy -historian aikana moni on jäänyt meille töihin myös kesän jälkeen! 🚀 

🤝Tarjoamme ammatillista tukea koko ohjelman ajan – yksin ei tarvitse pärjätä! Saat koko ohjelman ajaksi oman mentorin sekä projektitiimisi tuen matkalla asiantuntijaksi kasvamiseen. Emme siis odota akatemian portaista kävelevien henkilöiden olevan valmiita paketteja, asenne ratkaisee! Arvostamme kuitenkin monipuolista teknistä taustaa erityisesti avoimen lähdekoodin teknologioista ja aitoa kiinnostusta oppia uutta.   

Miksi Cinia? Meillä pääset yhteisöön, jossa kantavina teemoina ovat vastuullisuus ja merkityksellisyys. Työmme on vakavasti otettavaa, mutta osaamme myös pitää hauskaa. 🎉 Pidämme huolta jaksamisestamme esimerkiksi kehittämällä tiimityömme tapoja, järjestelmäinfraamme sekä panostamalla työyhteisön kulttuuriin erilaisista lajikokeiluista tech-iltoihin ja aftereihin. ⭐️ 

 

Meistä pääset lukemaan lisää osoitteessa cinia.fi 

Instagram: @ciniafinland

Paikka TA6

Paina kuvaa suurentaaksesi