Patria Oyj

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Patria tarjoaa laajan kirjon työmahdollisuuksia eri alojen osaajille. Erityisesti IT-alalla meillä on korkea kysyntä monenlaisille asiantuntijoille asiakasprojekteihimme, mukaan lukien ohjelmistokehittäjät- ja arkkitehdit, IT-infrastruktuuriasiantuntijat,  palvelin- ja verkkospesialistit, järjestelmäosaajat, työasemaosaajat sekä projektipäälliköt ja Scrum Masterit. Toimimme elektroniikan, ohjelmistojen ja järjestelmien parissa eri osa-alueilla, kuten tilannetietoisuus, kyberturvallisuus, sensoriteknologia, signaalinkäsittely ja häiveteknologia. Lisäksi kehitämme järjestelmiä ajoneuvoihin, asejärjestelmiin ja ilmailuun liittyen. Patrian tietohallinto tarjoaa myös monipuolisia työmahdollisuuksia IT-ammattilaisille, mukaan lukien sovellus- ja IT-projektipäälliköille.

Paikka SA5

Paina kuvaa suurentaaksesi