Scandit

IT-Hekuma

 

Scandit

Scandit on sveitsiläinen kasvava konenäön ja koneoppimisen edelläkävijä. Päätuotteemme on ohjelmistokehityspaketti (SDK), jolla asiakkaamme voivat rakentaa IoT-sovelluksia käyttäen älypuhelimen kameraa. Tuotteemme on tarkoitettu yrityskäyttöön ja sen avulla esimerkiksi viivakoodien skannaus onnistuu kädenkäänteessä!

Tekninen kulttuuri on vahva osa meitä, sillä kaikilla kolmella perustajajäsenellä on tohtorintutkinto tietotekniikasta. Meihin ovat sijoittaneet muun muassa GV (Google Ventures), Salesforce Ventures ja NGP (Nokia Growth Partners).

Meitä Scanditteja on tällä hetkellä yhteensä 500 ja toimimme globaalisti aina Tokiosta Tampereen kautta Bostoniin! Avasimme toimiston Suomeen Tampereelle vuonna 2019, sillä Tampereella on vahva tausta kameroiden ja kuvankäsittelyn tutkimuksessa ja tuotekehityksessä - nämä aihealueet ovat erityisen tärkeitä työssämme Scanditilla. Meitä on Tampereella 30 ja viimeisimmän 150 miljoonan dollarin rahoituskierroksen myötä etsimme joukkoomme lisää osaavia kollegoita! 

Tule juttelemaan lisää ständillemme ja pelaamaan skannauspeliä! 

Lisätietoa

Löydät lisätietoa Scanditista ja avoimista työpaikoistamme täältä: https://www.scandit.com/careers/

Voit myös olla suoraan yhteydessä tiimiimme: jobs@scandit.com

 

Paikka TC1

Paina kuvaa suurentaaksesi